Ger de Jong Toernooi 2013

Zaterdag 20 april mochten Jari, Morris, Wisse, Jochem, Isa, Dionne, Danielle, Cerèn, Ylva, Imme, Lillian en Joyce meedoen aan het Ger de Jong toernooi.
Dit toernooi, wat plaatsvond in Oosterend en ook werd georganiseerd door GVO is jaarlijks. De beste twee winnaars per goep van de onderlinge wedstrijden, strijden daar dan tegen de andere verenigingen van Texel.
Helaas brak Isa haar arm en kon zijn niet meedoen, maar Manon ging in haar plaats.

Het programma was als volgt:
09.30 uur in turnen meiden
10.00 uur beginnen Ronde 1 Meiden
11.00 uur in turnen jongens
11.30 uur prijsuitreiking en start Ronde 2 Jongens
13.00 uur prijsuitreiking
Bij het inturnen sprong Dionne van de ringen en kwam daarbij half op de mat en half op de vloer terrecht. Haar voet ging dubbel en na het koelen, bleef zij liever aan de kant zitten en heeft alles bekeken vanaf de tribune. Deze zat vol met fans van iedereen. Een gezellige sfeer! Er kon in alle rust geturnd worden, met volle aandacht werd er gekeken naar alle turners en turnsters. Mooi was het ook om de opbouw te zien. Er werden steeds spectaculairdere oefeningen getoond. Des te ouder des te meer controle over de spieren, evenwicht, concetratie!
Al met al een gezellige ochtend turnen, die wel wat uitliep, maar dat mag de pret niet drukken!
Hier nog een fotoimpressie van het Ger de Jong toernooi.
Danielle 3 (Custom) En wachten.. (Custom) gos 3 (Custom) jari 3 (Custom) jari groet (Custom) justin ringen2 (Custom) morris 1 (Custom) morris brug (Custom) Uitleg van Sandra (Custom) wisse 1 (Custom) wisse ringen en overzicht (Custom)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven