Onderlinge wedstrijden GOS een succes!

Dinsdag  2 april stonden onze leden er klaar voor om al het geleerde aan iedereen te laten zien.IMG_2849 (Custom)
Wat is het dan ook ernorm leuk om ouders, opa’s, oma’s en andere familieleden en vrienden te zien, die de moeite nemen om te komen kijken!

IMG_2852 (Custom)De peuters en kleuters beten het spits af. Zij zwaaiden in de ringen, liepen over de balk, maakten koprollen, sprongen op de trampoline en dit alles met groot enthousiasme. Mooi om onze jongste leden zo trots bezig te zien.
Na nog een spelletje tikkertje gingen zij naar huis met een dilpoma en een medaille op zak!

 

De zaal moest even omgebouwd worden voor de jongens die vanaf 16.00 uur hun kunsten toonden.
Op de brug, lange mat, ringen en de sprong werden zij beoordeeld door onze juryleden Anneke Hoogenbosch, Madou de Haan en Mariët van de Werf.
De jongens wisten goed wat zij moetsen doen en vlogen door de oefeningen heen. Met gezonde spanning was het nog even wachten op de uitslag, onder het genot van  een drankje en snoepje.
Hieronder de uitslagen van de jongens (foto’s volgen z.s.m.):

Groep 3/4/5

1. Jari Zijm
2. Morris Hemelrijk
3. Pelle Blom
4. Raymon Heerschap

Groep 6/7

1. Wisse Blom
2. Jochem Witte
3. Justin van den Braak
4. Wesley Heerschap

Na en mooie demo, op muziek zelfs, van Joyce, Lillian op de ringen en van  Maaike en Asha op de brug was het om 17.00uur  aan de meiden van GOS om op de volgende 4 onderdelen te schitteren, dit op de langmat, balk, ringen en sprong.
Ook zij hadden allemaal op eigen niveau een oefening om te laten zien. En ook hier is het heel fijn om te horen dat het publiek meeleeft. Het geeft voor de sporters een extra stimulans. Natuurlijk stond er ook voor de meiden een lekker glas drinken klaar met een welverdient snoepje.
Ondertussen rekende Elles er nog even op los om te zien op welke plaats wie eindigde en nu iedereen zijn prestaties had laten zien kon er ook gelijk gekeken worden naar wie de titel clubkampioen op zijn/haar naam kon schrijven voor het komende jaar.
Hieronder de uitslagen van de meisjes:

Groep 3/4: IMG_2871 (Custom)

1. Isa de Graaf
2. Dionne Daalder
3. Manon Visser

 

IMG_2874 (Custom)Groep 5/6:

1. Daniëlle Blom
2. Ceren Buijsman
3. Charlotte Eelman

 

IMG_2877 (Custom)Groep 7/8/v.o.:

1. Lillian Visser
2. Ylva de Haan
3. Imme van Tatenhove

 

 

 

De wisselbeker, gesponsord door EP Voordeelland is het komende jaar in handen van Danielle Blom. Zij had een totaal van 33.5 punten IMG_2878 (Custom)

Voor meester Henk, Anneke en de handen van Myrthe, Asha, Fleur was deze middag een kroon op hun energie die zij elke week in de lessen stoppen. Hun inspanningen hebben tot mooie resulaten geleid!
Wij gaan uit van nog meer sportplezier met elkaar!IMG_2881 (Custom)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven