Ook 2e turnwedstrijd medialle voor GOS!

Zaterdag 26 januari hebben onze selectiemeiden weer hun tweede turnwedstrijd gehad en dit keer in Schagen.

Onze D2tjes, Tess, Meike en Thirza begonnen de eerste wedstrijd om 9 uur. Deze groep is erg groot met 38 kinderen.
Meike draaide goed bij sprong, ongelijke brug en vloer. Helaas ging het fout bij de bak waardoor haar totaal wat terugzakte.
Thirza ging beter en netter dan de vorige wedstrijd maar laat technisch nog veel liggen bij sprong en vloer. Tess had een goede dag en heeft heel netjes gewerkt en had goede prestaties geleverd op de ongelijke brug, 12.65 punten.

In de tweede wedstrijd was Luna alleen, Hannah kon door een blessure helaas niet mee doen. Luna heeft een hele goede wedstrijd geturnd. Op sprong haalde zij 13.10 punten, hierna bij de brug 12.50, bij de balk wat wankelingen en als laatste een zeer solide vloeroefening 12.85 punten. Vorige keer werd ze 10e, maar deze keer 6e met slechts 0.05 punten verschil met nummer 5! Als Luna deze vooruitgang door zet dan loert de volgende keer het podium.

In de derde wedstrijd hebben wij turnsters in twee banen. Elisa, Femke, Lente en Caleta zijn onderleiding van trainer Henk en Asha heeft haar moeder, Wilma, mee als begeleiding.
Elisa had een hele wisselende wedstrijd. Zij begon met een slechte balkoefening wat haar een 9.90 opleverde maar kwam op de vloer terug met een een hele mooie score van 13.05. Bij de sprong behaalde zij met haar hele mooie overslag een 13.55! Bij de ongelijke brug liet ze punten liggen omdat zij de laatste was in de hele wedstrijd wat niet ten goede kwam aan haar concentratie.
Lente was wat slordiger dan de vorige wedstrijd en liet op elk onderdeel punten liggen. De eerste wedstrijd werd ze 1e , nu werd ze 6e.
Femke Kalf heeft vele verbeteringen laten zien ten opzichte van haar eerste wedstrijd. Zij eindigde net voor Lente op de 5e plaats.
Caleta had een mooie wedstrijd met een 12.60 op de balk en een 13.00 bij de sprong. Zij kon met een grote glimlach haar bronzen medaille in ontvangst nemen voor de 3e plaats!
Asha turnde een keurige sprong en ongelijke brug. Ondanks dat ze 3 keer van de balk viel haalde ze toch hogere punten dan de vorige keer en de vloer was ook heel netjes. Wat resulteerde dat zij weer een plaatsje omhoog geschoven is, zij eindigde nu op de 8e plaats.

Volgende wedstrijd hebben de selectiemeiden op zaterdag 16 maart in Den Helder.

foto GOS                                 fotoGOS

Caleta 3e plaats Pupillen 2 7e divisie               Warming up

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven