Selectiegroep klaar voor de wedstrijden

Afgelopen vrijdag was het zover, alle meiden van turngroep Texel ( dat zijn de selectiemethoden van GVT en GOS) kregen hun nieuwe pakje. Ja, u leest het goed, kregen.
De goede doelen stichting en Marga Boon hebben deze pakjes gesponsord. De pakjes blijven eigendom van de turngroep.
Wij zijn erg blij en dankbaar met deze gulle gift, nu wij voor het tweede jaar als turngroep Texel uitkomen, kunnen we nu ook in hetzelfde tenue op de wedstrijden verschijnen.
Vrijdag mocht iedereen de pakjes aan om samen op de foto te gaan. Zoals u kunt zien, we zijn met een heel koppel!
In het weekend van 22 en 23 november 2014 hebben de meiden hun eerste wedstrijd in Den Helder.

En nog even via deze weg, mensen van de goede doelen stichting, DANK JULLIE WEL!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.